Registrace nového uživatele
Vyplňte prosím následující osobní údaje pro registraci na našem shopu.
Údaje označené (!) jsou povinné.
Kontaktní údaje
! !
!
!
! !
 

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.

Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními pr




napište nám

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!


EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

adresa a kontakty

Espresso s.r.o.

Strakonická 3309/2e

150 05 Praha 5

Tel.: +420 281 012 305

Zákaznický servis:

+420 281 012 300

INFO LINKA:

+420 800 191 191

O Espressu

Reklamace

E-mailový zpravodaj

Přihlašte se k odebírání aktuálních informací na váš e-mail.

Powered by ShopCentrik Copyright © 2012 Espresso All Rights Reserved.e-mail:info@espressobar.cz,www.espressobar.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
statistics NetDirect